top of page

MOBILIER COMERCIAL

De peste 20 ani livram mobilier comercial pentru clienti care activeaza in industria ospitalitatii (HORECA). Produsele noastre pot fi gasite in hoteluri, restaurante, birouri, case de batrani sau magazine din intreaga lume. Lucram frecvent cu stofele clientului, putem livra conform standardelor britanice si suntem deschisi la adaptarea propriilor modele la cerintele clientilor. Colaboram cu arhitecti si designeri de interior. Mai jos sunt cateva exemple recente ale proiectelor HORECA in care am fost implicati.

BOUTIQUE HOTEL IN BUCURESTI

Acesta a fost al treilea proiect pentru acelasi dezvoltator, un boutique hotel in centrul istoric al Bucurestiului. Am livrat tablii tapitate, canapele extensibile, comode cu sertare si bucatarii.

CAFENELE SI RESTAURANTE

Am realizat diferite proiecte mici in orasul nostru natal, Targoviste, dar si in afara Romaniei. Am livrat scaune, mese, baruri facute la comanda, mobilier divers de expunere.

RESTAURANT IN PORTUGALIA

Pentru acest restaurant din Portugalia am livrat banci tapitate, scaune, mese.

MAGAZIN IN ELVETIA

Pentru acest proiect, un magazin de haine din Elvetia, am adaptat mobilierul nostru - biblioteci si mese - pentru a satisface nevoile de expunere cerute. Am livrat si fotolii tapitate.

STATIUNE IN PORTUGALIA

Am furnizat acestei mici statiuni din Portugalia fotolii si mese. Pentru tapitare au fost alese stofe in culori vii.

HOTEL IN CORSICA

A fost al doilea proiect important dezvoltat impreuna cu aceasta firma. Canapelele, tabliile tapitate, scaunele de bar si fotoliile club au fost tapitate de catre noi.

CASA DE VACANTA IN DELTA DUNARII

Proiectul a vizat mobilarea unei case din Delta Dunarii,  contruita in stil traditional. Am livrat mobilierul de bucatarie si de dormitor.

bottom of page